Na úvodní stránku





Altrazeal – nový přístup k hojení ran

Redakční poštou

2013-10-22

Zajímavosti

Přečteno: 2205

Komentářů: 0


Společnost Expharma, s.r.o. si Vám dovoluje představit naprostou novinku na českém trhu. Je jí Altrazeal – prášek, měnící se v obvaz. Tento produkt přináší nový přístup v oblasti hojení ran. V českém zdravotnictví je již využíván takovými kapacitami, k jakým patří například prim. MUDr. Ivo Bureš, místopředseda České společnosti pro léčbu rány a člen komise pro kvalitu.


Altrazeal je svými vlastnostmi a působením jedinečný mezi všemi ostatními obvazovými materiály. Nabízí inovativní metodu hojení ran. Svým složením vytváří optimální podmínky podporující jejich hojení. Altrazeal může zůstat na ráně bez výměny po dobu až 14 dnů, pokud je přítomen exsudát. Tím se výrazně sníží náklady na léčbu i ošetřující personál. Velkou předností také je, že není nevyhnutelně nutné aplikovat na ránu sekundární krytí.
Altrazeal svými vlastnostmi zlepšuje také komfort pacienta, a to díky snížené bolestivosti rány. Materiál se skládá z polymerních částic, jež mají schopnost podporovat buněčné funkce. Prášek rychle vstřebává exsudát a tím se mění v nanoporézní, kůži podobnou bariéru. Póry jsou příliš malé (4–7 nm), a proto brání průniku baktérií, avšak umožňuje odvod vodních par a přístup kyslíku k ráně. Materiál není vstřebatelný a udržuje nejtěsnější možný kontakt se spodinou rány.
 
Nový produkt Altrazeal tak přispívá jak ke komfortu pacienta, tak k úsporám ve zdravotnictví!
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024