Na úvodní stránku





Primamagazín v novém kabátě

Miloslav Fuček

2012-07-14

Různé

Přečteno: 3426

Komentářů: 1


Tento týden se Primamagazín výrazně změnil. A není to jenom nový kabát neboli vzhled, který až zase tak nový není, ale i celý nový redakční systém.


Koncem tohoto týdne jste si mohli všimnout výrazné změny Primamagazínu. Ten přišel s novým vzhledem, v kterém se vrací zpět k původní podobně, kterou měl v době, kdy začínal na redakčním systému Orange Juice 2. Ten se pod magazínem hroutil a bylo jenom otázkou času, kdy jej opustíme. Tato akce nastala při příležitosti stěhování s VS hostingu na Savanu. Zde začal Primamagazín na novém redakčním systému a s novou databází zcela od nuly. Původní články tedy nebyly převedeny.

 

Redakční systém Orange Juice 2 se neosvědčil ani na našem Primamagazínu, ani již dříve na Speed Expressu. I ten chystá znovuobnovení na stejném redakčním systému, na kterém jste teď my. Na výrazně stabilnější verzi Orange Juice 1 běžela dlouho dobu Tisková agentura mladých eKamarád a Magazín eKamarád. Magazín eKamarád využívá základu systém OJ 1 dodnes, pouze byl tento systém upraven a optimalizován tak, aby stačil magazínu replicas de relojes españa výkonově s ohledem na jeho rozrůstající se databázi. OJ 1 měl velmi dobře rozpracované interní statistiky, bohužel ale nebyly optimalizované a staly se málem důvodem pádu celého systému, který zahltily. Proto musely být v rámci optimalizace systému zrušeny.

 

Nový Primamagazín převzal původní databázi a jeho redakční systém se příliš nezměnil, dá se říci, že jeho jádro zůstalo zachováno, pouze bylo vylepšeno. Komplet nová je administrace článků, nově přibyla možnost odebírat emailem informace o nově vydaných článcích.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor

Super

14.07.12 19.01

Marťas

Číst komentáře



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024