Na úvodní stránku





Praha bude mít přímé letecké spojení do Jordánska

Redakční poštou

2013-07-19

Zajímavosti

Přečteno: 1814

Komentářů: 0


Do hlavního města Jordánska Ammánu a také do známého turistického centra u Rudého moře – Akaby – se bude od konce října létat z Polska, Maďarska a České republiky přímým spojením. Na tiskové konferenci to společně oznámily Jordánský výbor pro cestovní ruch a letecká společnost Royal Wings. Díky této lince se Jordánsko stává perspektivnější turistickou destinací.


„V loňském roce jsme zaznamenali výrazný nárůst turistů z České republiky, Maďarska a Polska po celém světě. To je důvod, proč jsme se rozhodli společně s Royal Wings pro tento projekt,” říká Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat, generální ředitel Jordánského výboru pro cestovní ruch.
 
Podle údajů jordánského výboru navštíví Turecko, Egypt a Izrael přibližně 2,5 milionu lidí z těchto zemí.
 
Royal Wings nabídne mimořádně výhodné ceny letenek. Zatímco nyní je problém dostat se do Jordánska s přestupem za méně než 11.000 korun, od letošního října by se ceny přímých letů z Prahy měly dostat pod 10.000 Kč. Nejlevnější z letenek by se dokonce měly pohybovat kolem 6000 korun.
 
Royal Wings a Jordánský výbor pro cestovní ruch nyní také intenzivně jednají s představiteli cestovních kanceláří působících na českém trhu. Rozšíření nabídky zájezdů do Jordánska by se cestovatelé mohli dočkat již letos na podzim. „Je to skvělá příležitost, jak předvést neuvěřitelnou rozmanitost Jordánska turistům ze všech třech zemí,“ dodává Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024