Na úvodní stránku





Pozvánka na Velkou cenu Ďáblic mládeže

TAMeK

2022-09-12

Pozvánky

Přečteno: 736

Komentářů: 0


Zahajuje nová sezóna a nastává čas úvodního turnaje Velké ceny CST Ďáblice, kterým je Velká cena Ďáblic.


Zveme vás na Velkou cenu Ďáblic, která se koná v sobotu 24. 9. 2022 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Turnaj se koná ve čtyřech věkových kategoriích a je úvodním turnajem série turnajů Velké ceny CST Ďáblice.

 

Celá Velká cena CST Ďáblice bude mít šest základních turnajů, z nichž se započítává pět nejlepších výsledků, které se sčítají. Následně bude v každé kategorii pozváno 16 nejlepších hráčů na finálový turnaj TOP 16.

 

Trochu jsme inovovali pravidla přihlašování. Přihlašuje se přes kalendář akcí jako v předchozích ročnících. V systému jsou zrušeny autorizační emaily, které stejně na freemaily nedocházely. Přihlášky bude nyní autorizovat vrchní rozhodčí na základně věrohodnosti osoby a jejího kontaktu, která hráče přihlásila. V případě pochybnosti se na uvedený email dotáže. Případné odhlášky, pokud hráč onemocní nebo z jiného důvodu na poslední chvíli nemůže, posílejte emailem.

 

Upozorňujeme, že systém eviduje každou kategorii jako samostatný turnaj. Proto není možno, přihlašovat všechny hráče oddílu různých věkových katzegorií z „jednoho místa“, tj. z jedné kategorie. Je nutné pokud přihlašujete hráče do kategorie U11 jej přihlásit z turnaje této kategorie a ještě po té, co v řádku 1 vyberete z nabídky jméno hráče, je nutno uvést do řádky 2 znovu kategorie napsáním čísla kategorie 11 (bez U). Pokud potom přihlašujete dalšího hráče do kategorie U13, je nutno přejít do tunaje kategorie U13 a tam hráče obdobným způsobem přihlásit. Vždy si zkontrolujte, zda se jméno hráče objevilo v seznamu přihlášených hráčů. Pokud ne, je to s největší pravděpodobností z důvodu chybného vyplnění kategorie. Věnujte pozoronost i vyplnněí řádku 3 a 4, protože na základě těchto údajů potom vrchní rozhodčí hráče autorizuje nebo ne.

 

Přihlášky jsou do úterý 20. 9. 2022, aby byl čas vyhodnotit počet přihlášených a v případě potřeby některé věkové kategorie spojit a posunout. K tomu dojde ve středu 21. 9. dopoledne, aby jste věděli, zda se věková kategorie hraje v původním čase nebo zda je posunuta. Pokud dojde ke spojení kategorií, budou to sousední kategorie, tj. U11 s U13 popř. U15 s U19, přičemž každá kategorie bude vyhodnocena smostatně.

 

Startovné do turnaje je 150,-- Kč. Pokud hráč půjde do dvou kategorií (jedné dopoledne a jedné odpoledne), bude v druhé kategorii platit zvýhodněné startovné 80,-- Kč. Souběžný start ve dvou kategoriích, které probíhají souběžně, není možný.

 

Propozice celé série turnajů najdete zde. Rozpisy turnajů pro jednotlivé kategorie najdete v kalendáři akcí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024