Na úvodní stránku





Privatizace úřadů práce proběhne o pět na úkor občanů země

Stát se pod vedením centrální pravicové vlády zbavuje veškeré své odpovědnosti a základních služeb, které by měl poskytovat. Tyto služby si konec konců občané platí ze svých daní!

Podobný krok se bude významně dotýkat především oblastí s dlouhodobě vysokou nezaměstnaností, kde nejenže budoucnost nezaměstnaných bude záviset na soukromých společnostech, ale také zde budou tyto agentury nejvíce vydělávat právě kvůli nepříznivé situaci ohledně zaměstnanosti. Pokud se totiž do rukou dostane alespoň 200 000 nezaměstnaných, což je méně než polovina nezaměstnanosti v zemi, bude to státní kasu stát jednu miliardu korun.

Pravicová vláda tedy na jedné straně zvyšuje lidem daně, zdražuje jídlo či léky, ale na druhé straně privatizuje vše, co ji přijde pod ruku a ještě za to zaplatí. A to nehovořím o tom, co stát vydá navíc, až se opět po čase zjistí, že vyplatil více, než musel nějaké spřízněné ministerské skupině.

Speciálně Ústecký kraj nyní spíše než privatizaci úřadů práce potřebuje stabilizovat situaci na těchto úřadech, která je od počátku roku kritická v souvislosti s tzv. Drábkovou reformou. Dále je pak pro tento kraj, ale i pro další, vypracovat plán boje proti nezaměstnanosti a plán budoucího rozvoje zaměstnávání obyvatel v lokalitách s dlouhodobě vysokou mírou nezaměstnaných. Národní socialisté plán boje proti hospodářské krizi a proti nezaměstnanosti již představili v minulých týdnech a další plány pro Ústecký kraj představí v týdnech následujících.

Jiří Paroubek, předseda NS-LEV 21 a poslanec za Ústecký kraj


Přidání komentáře k článku Privatizace úřadů práce proběhne o pět na úkor občanů země



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024