Na úvodní stránku





Ben & Mateo: Milionoví kluci mají konečně desku!

Oblíbenci puberťaček po celém Česku sice několik měsíců nechodili do školy, rozhodně ale nemohli říct, že by se v pauzách mezi distančním vzděláváním nudili. Pořádně totiž makali na jejich debutové desce, ze které přímo stříká dobrá nálada a energie. Od loňského léta, kdy se dali kluci dohromady, už je venku pět jejich klipů a na kanálu Youtube.com se zařadily mezi nejpopulárnější videa. Vždyť celkem už mají na    1 600 000 zhlédnutí a každý den přibývají další a další.
Není divu, že je album Až ke hvězdám doslova natřískané hity. Podíleli se na něm totiž profíci ve svém oboru. Kluci si ke spolupráci vybrali tým s bohatými zkušenostmi. Produkce ústřední písničky Až ke hvězdám se zhostil Filip Lépeš, který produkoval klipy ikonám jako je třeba Rytmus, Tereza Kerndlová, David Koller, Majk Spirit, nebo Marek Ztracený, hudbu k němu složili Jary Tauber a Ondřej Žatkuliak, který zase spolupracuje s kapelami Kryštof, Mirai či zpěvačkou Olgou Lounovou a spolu s dalšími songy ho otextoval Jakub Abdeslam. Poslední singl Swipe up měl po hudební stránce v režii vnuk kultovního frontmana kapely Olympic Petr Janda nejmladší, jejím duchovním otcem je Pjay, jeden z top influencerů u nás!
Kluci jsou z alba opravdu nadšení, ale rozhodně nepolevují a stále pilně trénují na vysněné koncertní turné, na které už si sice fanoušci kupují vstupenky, zatím však vzhledem k vládním opatřením kvůli šířícímu se koronaviru není jasné přesné datum koncertů. Jedno je však jisté už teď. Bude to pořádná jízda, na kterou v sedmi velkých českých a moravských městech - Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích, Liberci a Pardubicích určitě jen tak nezapomenou!
A i když mají desku na světě, pracují kluci i dál na nových písničkách. Dvě v současnosti připravují v produkci Tomiho Popoviče, bývalého spolupracovníka Backstreet Boys nebo Dary Rolins.



Přidání komentáře k článku Ben & Mateo: Milionoví kluci mají konečně desku!



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024