Na úvodní stránku





Do online výtvarné soutěže zaslalo své obrazy již přes tisíc tvořivých dětí i dospělých

Obrázky byly zaslány z 225 různých škol v nesoutěžní přehlídce najdeme také práce učitelů výtvarného oboru a amatérských výtvarníků.

Tématem prvního ročníku výtvarné soutěžní přehlídky je téma "bludiště", tvůrci přistoupili k tématu s velkou fantazií, téma se objevuje v tisíci různých podobách

a provedeních.

Spolek výtvarníků Čímtačára vymyslel a uspořádal přehlídku online, aby v době, kdy není možné vystavovat a konfrontovat obrazy ve školách a galeriích, mohli žáci, studenti i učitelé prezentovat svou kreativitu mnohem širšímu okruhu diváků. Zpětnou vazbu dostávají od návštěvníků online galerie v podobě udělených hvězdiček s vidinou získání "Ceny veřejnosti". Práce však bude hodnotit především odborná porota složená z mladých výtvarných umělců z Čech a Německa.

Celý průběh soutěže je důsledně online, vítězové jednotlivých kategorií obdrží od generálního partnera soutěže firmy Krustashop dárkové poukazy na výběr výtvarných potřeb dle vlastní volby, rovněž učitelé a výtvarníci si vyberou své ceny v e-shopu českého výrobce uměleckých potřeb JanáčekArt.

Velice nás těší také zahraniční účast, v galerii najdete práce z Indie, Brazílie nebo Spojených arabských emirátů.

Možnost nahrávání obrázků do galerie končí 30.4., ale veřejnost může prohlížet a hodnotit až do konce května, vyhlášení vítězů se bude konat začátkem června.

Nahrajte svůj obraz nebo navštivte i vy galerii výtvarných prací www.cimtacara.cz , podívejte se, jak kreativní jsou děti, učitelé i amatérští výtvarníci a jak je možné prezentovat obrazy vytvořené při distanční výuce.

 

Mgr.A. Andrea Borovská

Čímtačára, z.s.



Přidání komentáře k článku Do online výtvarné soutěže zaslalo své obrazy již přes tisíc tvořivých dětí i dospělých



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024