Na úvodní stránku





Pozvánka na Velkou cenu Ďáblic

Zveme vás na zahajovací turnaj stolního tenisu 6. ročníku Velké ceny Ďáblic, kterým je v sobotu 19. 10. 2019 Velká cena Ďáblic. Přihlašovat se na turnaj můžete v kalendáři akcí. Startovné pro předem přihlášené je 150,-- Kč (pro předem nepřihlášené je 200,-- Kč). Při startu v dopolední i odpolední kategorie, je startovné v odpolední kategorii pouze 80,-- Kč.

 

V kalendáři akcí najdete též podrobné rozpisy jednotlivých turnajů. Dopoledne od 9.00 hodin (prezence do 8.30 hodin) se hraje kategorie nejmladšího žactva a spojené kategorie dorostu a staršího žactva. Od 15.00 (prezence do 14.30 hodin) se hraje kategorie mladšího žactva.

 

Hala pro rozehrání bude otevřena od 8.00 hodin. Případné informace k turnaji získáte od vrchního rozhodčího na telefonu 603 451 965.

 

Hlavním sponzorem turnaje je forma STEN marketing – Vše na stolní tenis. Turnaj se hraje dále za podpory MČ Praha – Ďáblice a MČ Praha 8.

 

Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně ve všech věkových kategoriích mládeže. Turnaj se dohrává o konečné pořadí, takže bez vítězství odchází maximálně jeden hráč.



Přidání komentáře k článku Pozvánka na Velkou cenu Ďáblic



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024