Na úvodní stránku





Rozloučení s prázdninami

TAMeK

2013-08-26

Pozvánky

Přečteno: 1758

Komentářů: 0


Zveme vás na poslední prázdninový turnaj dvouher stolního tenisu pro veřejnost do Centra zábavy.


Čtvrtý ročník turnaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost Rozloučení s prázdninami se koná v sobotu 31. 8. 2013. Podrobnosti o turnaji najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=413.

 

Na prvním ročníku tohoto turnaje se sešlo 29. 8. 2009 celkem 24 hráčů, kteří hráli ve dvou výkonnostních kategoriích jejichž vítězi se stali Jan Šantavý (A – 16 hráčů) a Aleš Fiala (B – 17 hráčů). Tento turnaj byl dále významný tím, že byl posledním turnajem, který byl ještě vypisován pouze ve dvou výkonnostních kategoriích. Následující Boris Cup, který s ehrál o týden později, měl již poprvé i třetí výkonnostní kategorii.

 

Druhého ročníku, který se hrál opět pouze ve dvou výkonnostních kategoriích, se 28. 8. 2010 zúčastnilo celkem 14 hráčů. Vítězi se stali František Korba (A – 11 hráčů) a Martin Juna (B – 8 hráčů).

 

Třetí ročník se konal až 25. 8. 2012 a zúčastnilo se jej pouze pět hráčů v jedné výkonnostní kategorii. Vítězem se stal Zdeněk Kačerovský.

 

Zastaví se sestupná tendence totoho turnaje? Nebo se letošního 4. ročníku zúčastní pouze tři nejvěrnější hráči, kteří jsou o letošních prázdninách účastníky sobotních turnajů? Najdou se hráči, kteří budou mít zájem se na konci prázdnin na tomto turnaji připravit na nadcházející sezónu?

 

V následujícím týdnu začne ve středu 4. 9. 2013 série čtyř turnajů z 10. série Grand Prix Centra zábavy.

 

Dnes také začíná cyklus pěti tréninků stolního tenisu pod vedením Karla Gaydoše jako hlavního trenéra, o němž najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/cinnost.php?id=13.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024