Na úvodní stránku





Zdravé letní grilování s výrobky Zepter Home Art

TAMeK

2013-05-21

Užitečné informace

Přečteno: 2004

Komentářů: 0


Letní grilování je již několik sezón hitem a většina z nás si prázdninové večery bez posezení u grilu už ani neumí představit.


Není pochyb o tom, že celková atmosféra grilování je relaxační a velmi uvolňující, ale většina z nás zároveň klade velký důraz i na zdravotní stránku připravovaných pokrmů. Zepter jako tradiční zastánce zdravého životního stylu nabízí široké portfolio produktů, které nahrazují tradiční způsoby přípravy grilovaného masa a dalších potravin, takže každá letní party může být nejenom osvěžující, ale zároveň i zdravá a chutná.
 
Grilování je skvělý způsob, jak omezit tuky a zároveň dodat pokrmům jedinečnou chuť. Dietoložka z Endokrinologického ústavu v Praze PhDr. Karolína Hlavatá, Ph.D., k tomu říká: „Z vlastní zkušenosti vím, že letní party a grilování si lze užít i v rámci zdravého stravování chutně a bez kompromisů. Velmi záleží na tom, jaké suroviny zvolíme a samozřejmě také na způsobu jejich přípravy.“ Volba správných surovin je na našem individuálním výběru a chutích, ale jejich příprava může být snadná a zároveň může splňovat zásady zdravého životního stylu právě s produkty Zepter Home Art.
 
Nádobí Zepter je vyrobeno z ušlechtilé chrom-niklové nerezové oceli, která má bezpočet výhod. Je prakticky nezničitelná, odolná vůči korozi, neutrální k vůni i chutím, neuvolňuje do potravin žádné škodlivé látky a navíc zcela rovnoměrně rozvádí teplo. Potraviny se nepřipalují, lze je zpracovávat i bez použití tuku a soli. Pokrmy jsou tak připraveny zdravě a přitom chutně. Navíc výrobky Zepter Home Art vynikají úsporným patentovaným systémem přípravy rychlé, zdravé a chutné stravy, jejím uchováváním a elegantním servírováním.
 
Na letní zahradní party potěší přátele zdravě připravená minutková masa, ryby, špízy, grilovaná zelenina a ovoce. K tepelnému zpracování těchto pokrmů dobře poslouží grilovací pánve Zepter Home Art, které nahradí troubu, remosku i gril. Použít je lze oproti běžným grilům za každého počasí, v různých ročních obdobích. Mají leštěné vlnité třívrstvé dno, díky němuž je výsledkem rychle upečené maso jako z grilovacího roštu.
 
zdroj: Zepter

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024