Na úvodní stránku





Společnost Fujitsu představila modernizované portfolio notebooků LIFEBOOK 2012

Redakční poštou

2012-09-27

Zajímavosti

Přečteno: 1849

Komentářů: 0


Společnost Fujitsu na tiskové konferenci představila nové portfolio notebooků LIFEBOOK pro rok 2012.


Řada notebooků je určena pro firemní zákazníky a rozšiřuje všestranné portfolio notebooků Fujitsu. Notebooky LIFEBOOK jsou vybaveny nejnovějšími procesory 3. generace Intel Core a přinášejí inovativní zdokonalení funkcí. Nabízí široké možnosti použití, flexibilitu a komplexní možnosti připojení, které jsou zákazníky nejvíce žádané.
 
• Řada LIFEBOOK byla rozšířena o nové modely pro různorodé firemní potřeby
• Všechna zařízení v portfoliu nyní nabízejí nejnovější procesory 3. generace Intel Core
• Integrované rozhraní 4G/LTE umožňuje mobilní práci s počítačem kdykoli a kdekoli
• Modulární šachta poskytuje flexibilitu
 
Počet mobilních pracovníků se neustále zvyšuje a firemní normy se díky novým trendům, jako je například „konzumerizace IT“, neustále mění. Profesionálové proto vyžadují flexibilnější výpočetní techniku a větší výběr, který padne jejím potřebám. Tomu odpovídá i nastupující trend používání vlastních zařízení (BYOD) v zaměstnání.
 
Řada notebooků Fujitsu LIFEBOOK pro rok 2012 byla modernizována a doplněna o tenké a lehké modely určené pro profesionály, kteří vyžadují variabilitu použití a současně dokonalý styl. Modernizovány byly všestranné i technologicky nejpokročilejší modely. Především však byla řada LIFEBOOK rozšířena o šest nových modelů, včetně dvou zařízení Ultrabook.
 
Nové modely doplní širokou řadu produktů LIFEBOOK. Fujitsu nabízí kompletní řadu produktů pokrývajících veškeré firemní potřeby v oblasti mobilní výpočetní techniky - od ultrapřenosných 12,1" notebooků až po 17,3" modely, které zastoupí stolní počítače. Novinkami podzimu 2012 jsou univerzální notebooky LIFEBOOK N532, AH552/SL a UH552, všestranné notebooky LIFEBOOK UH572 a S792 a špičkové zařízení LIFEBOOK U772 Ultrabook.
 
Všechny modely LIFEBOOK umožňují bezproblémové připojení díky volitelným vestavěným modulům pro připojení k nejnovějším sítím 4G/LTE. Uživatelé tak nemusejí být omezeni ani na cestách, když nemají k dispozici připojení k síti Wi-Fi.
 
„Při modernizaci mobilního portfolia pro rok 2012 bylo prvotním cílem zajistit pohodlí zákazníků. Zaměřili jsme se hlavně na zdokonalení týkající se velikosti, hmotnosti a designu, která přispívají k vyšší mobilitě a produktivitě koncových firemních uživatelů. Měli jsme velmi pozitivní ohlasy na modulární šachty, a proto jsme se rozhodli ještě více podpořit jejich flexibilitu a rozšířit nabídku řešení umožňujících delší provoz na baterie či přídavných pevných disků,“ uvedl Jan Šplíchal, produktový a PR manažer Fujitsu Technology Solutions Česká republika.
 
Modulární šachta navíc díky své všestrannosti poskytuje téměř všem notebookům Fujitsu LIFEBOOK flexibilitu umožňující úspory nákladů. Uživatelé mohou vyměnit optickou jednotku za druhou baterii či pevný disk, přidat inovativní projektor, který lze zasunout do šachty pro optickou jednotku, nebo prázdný modul umožňující snížení celkové hmotnosti.
 
Cena a dostupnost
Modernizované a rozšířené portfolio notebooků LIFEBOOK je v Česku dostupné od srpna 2012. Doporučená cena se liší dle jednotlivých modelů – nejnižší cena začíná na 10 500 Kč.
 
zdroj: PR

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024